Mourinho: Osvojiću Evropsku ligu

U svom stilu

Mourinho: Osvojiću Evropsku ligu

E. Škorić

Jose Mourinho uvijek zna kako da privuče pozornost medija i javnosti, a obično to radi nekim nesvakidašnjim izjavama.

Ovaj put je menadžer Tottenhama, samouvjeren kakav i jest inače, poručio da će njegov tim osvojiti Evropsku ligu.

Mourinho je posljednjih dana dobio puno kritika, a zbog toga je odlučio dati novu izjavu zbog koje je ponovno u središtu pozornosti.

"Ja sam smiren. Uvjereni smo u ono što radimo. Nisam zadovoljan, ali moje iskustvo mi pomaže. Vjerujem da ćemo osvojiti Evropsku ligu i ući u povijest Tottenhama s dobrim, a ne lošim rezultatima", poručio je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Tottenham je ispao iz Top 4 u Engleskoj i sve je dalje od plasmana u Ligu prvaka, pa će Evropska liga biti primaran cilj Posebnom i njegovoj ekipi.

Top Komentari

ArmiNN
Kad uzmes u obzir da je Real Sosiedad bio jedna od boljih ekipa u spaniji pa izg su 4:0 a ti sa takvim fudbalom tesko,da dobiješ Utd,Romu,Milan,gotov si
3 2
tbra
Kakav ti
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi