Tottenham pronašao novog trenera, ali od Mourinha traže nešto što nikada neće dobiti

Ne žele mu dati otkaz i odštetu

Tottenham pronašao novog trenera, ali od Mourinha traže nešto što nikada neće dobiti

E. Čaušević

Tottenham je za vikend doživio novi kiks jer su poraženi od gradskog rivala West Hama.

Londonski klub ove sezone ne igra kako se to od njih očekuje, a na udaru sve većih kritika nalazi se portugalski stručnjak Jose Mourinho.

Engleski mediji prije nekoliko dana objavili su da bi Mourinho mogao dobiti otkaz ukoliko se forma Tottenhama ne popravi, ali poznavajući čelnike ovog kluba to će s teško desiti.

Tottenham je poznat po tome što ne voli trošiti novac ako nema potrebe, a ukoliko Mourinhu uruče otkaz jasno je da će mu morati isplatiti i odštetu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Telegraph je danas objavio da Tottenham za novog trenera želi dovesti Juliana Nagelsmanna, ali to će se desiti samo u slučaju da Mourinho podnese ostavku do kraja ove sezone.

Nagelsmann je trener Leipziga s kojim pravi odlične stvari, te je velika želja Tottenhama. No, čelnici kluba ne žele da daju otkaz Mourinhu i nadaju se da će Portugalac sam otići.

Top Komentari

Mele
Otici ce, a mozda i vratiti sve sto je zaradio do sada. Samo se nadajte.
9 1
MUFCDOGROBA
Njihov problem je zapravo da im je napad Son i Kane, a u vezi Lo Celso Ndombele i takvi talibani osim Hojberga... Odbrana kanta za smece
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi