Jose Mourinho je bio sasvim jasan: Samo Miralem Pjanić dolazi u obzir!
Jose Mourinho nije od rukovodstva Manchester Uniteda dobijao igrače koje je tražio. To je vjerovatno glavni uzrok što i ove sezone Crveni đavoli uglavnom igraju veoma slabo (Foto: EPA)

Posebni tražio bh. veznjaka od Juventusa

Jose Mourinho je bio sasvim jasan: Samo Miralem Pjanić dolazi u obzir!

M. Šljivak

Torinski Juventus spreman je vratiti Paula Pogbu u svoje redove.

Francuski veznjak igra veoma slabo otkako je prije više od dvije godine dres Stare dame zamijenio Unitedovim, ali sve se više spominje njegov potencijalni povratak u Torino.

Tuttomercato je objavio kako je Juventus spreman da Unitedu uz 35 miliona funti ponudi i sjajnog beka Alexa Sandra, koji je ionako primamljiv Joseu Mourinhu.

Ova opcija za sada je veoma otvorena i čini se kako na Old Traffordu ozbiljno razmišljaju o njoj, a na kraju će se u potencijalnom transferu za sve pitati portugalski stručnjak, čije su želje za pojačanjima odavno velike.

Miralem Pjanić želja Josea Mourinha

Poznati italijanski novinag Gianluca Di Marzio objavio je kako je Juventus već proteklog ljeta želio da vrati Pogbu u svoje redove. Navodno, ponuda je bila na stolu, ali je na kraju Juve odustao zbog onogo što je tražio Jose Mourinho.

Posebni je bio itekako spreman pustiti francuskog veznjaka, ali je kako tvrdi Di Marzio, od Bianconera tražio Miralema Pjanića. Prvak Italije je bez ikakvog razmišljanja ponudu odbio i od pregovora i transfera na kraju nije bilo ništa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sada je na stolu ponuda novac plus Alex Sandro. Ova opcija mogla bi biti veoma privlačna za United koji muku muči sa defanzivnim redom i izglednije je da će Brazilac zaigrati na Teatru snova, nego da u dresu Crvenih đavola vidimo reprezentativca Bosne i Hercegovine Miralema Pjanića.

Pogba se proteklih mjeseci također povezivao i sa Barcelonom. Međutim, Katalonci su priče o njegovom transferu odbili, a biće svakako interesantno vidjeti šta će se dešavati u narednom periodu sa Pogbom, Unitedom i Joseom Mourinhom.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vanja8
Pa nije ni Pjanic lud ,da mu ovaj unisti karijeru
29 5
Edin Merlin
MP5 je izmislio zivot za PP6 !!!!
20 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije