Mourinho je prišao igraču Reala nakon osvojene Lige prvaka: "Potpisat ćeš za Fener"

Interesantan dijalog nakon meča

Mourinho je prišao igraču Reala nakon osvojene Lige prvaka: "Potpisat ćeš za Fener"

Edmir Škorić

Mnoge slavne ličnosti bile su sinoć smještene na stadionu Wembley u Londonu gdje su Real Madrid i Borussia Dortmund igrali finale Lige prvaka.

Iako je fokus bio na akterima utakmice, koja je na kraju završena 2:0 pobjedom Reala i 15. titulom u ovom takmičenju za Kraljeve, dosta pažnje privlačile su i slavne osobe koje su posmatrale utakmicu.

Na tribinama je bio i Jose Mourinho, koji je kao stručno lice za TNT Sports komentarisao veliko finale. Nekadašnji trener Real Madrida radovao se pobjedi svog bivšeg tima, a na kraju je imao priliku da razgovara sa nekim od igrača.

Posebni je u jednom trenutku prišao Judeu Bellinghamu. Englez je potom zatražio od Portugalca uslugu kako bi ispunio želju svoje majke.

"Pitao sam Mourinha želi li se slikati s mojom majkom, jer je ona godinama fascinirana njime", rekao je Bellingham, a Mourinho je odgovorio: "Sad potpisuješ za Fenerbahče".

Oglasi

Podsjetimo da je Mourinho imenovan novim trenerom Fenerbahčea, te će naslijediti Ismaila Kartala koji nije uspio osigurati nijedan trofej turskom velikanu unatoč brojnim kupovinama.

Mourinho ima velike planove u Istanbulu u koji je danas stigao i bit će večeras zvanično predstavljen na stadionu.

Njemu će uprava kluba obezbijediti 100 miliona eura za transfere, a Mourinho će pokušati da napravi jako dobar tim koji će osigurati prvu titulu od 2014. godine, ali prije svega plasman u grupnu fazu Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Portugalac priznaje da će to biti jako teško, ali da voli izazove i da je zato prihvatio ponudu iz Turske.

On je posljednji angažman imao u Romi, ali je dobio otkaz početkom godine zbog loših rezultata, iako je prethodno Vučici donio trofej Konferencijske lige.

Top Komentari

LaoCe
Kakva mašta ovih dnovinara :)))
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi