Jose Mourinho nakon poraza od Leipziga: Kao da smo ušli u obračun bez metaka...

Posebni o porazu svog tima

Jose Mourinho nakon poraza od Leipziga: Kao da smo ušli u obračun bez metaka...

M. Šljivak

Tottenham je izgubio od RB Leipziga s 0:1 u prvom susretu osmine finala Lige prvaka.

Njemački tim je iskoristio sve probleme u napadačkom dijelu tima Josea Mourinha i došao je do velike pobjede, a Jose Mourinho je nakon utakmice briljirao izjaama.

Kada su ga pitali da li je vidio 'prave Spurse' u posljednjih 20 minuta utakmice Posebni se poprilično iznervirao.

"Ma dajte, kako mislite pravi Spursi? Dajte", istakao je Mourinho i nastavio je:

"Budimo fer prema momcima i recimo da su dali sve od sebe. Lamela je bio tu, znate li koliko je imao treninga s ostatkom ekipe? Nula. Direktno je došao na teren nakon pauze. Tako nam je trenutno. Ovo je sjajna grupa momaka, a s druge strane smo imali ekipu koja ima veliki broj igrača. Igraju sa Schickom, Wernerom, Nkukuom. Nkuku je umoran, ulazi Forsberg, Schick je umoran, ulazi Poulsen. Kao da smo ušli u obračun bez metaka. Uradili smo sve što smo mogli. Još uvijek smo u igri, to me ne brine za razliku od rasporeda. igramo opet. Lucas mi je mrtav, Bergwijn isto, Lo Celso. Ponosan sam na ove momke, ali situacija je takva da smo u nevolji"

Govorio je Jose i o reakciji Delea Allija koji je poludio nakon što je zamijenjen.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Mislim da je bio ljut na sebe, a ne na mene. Igrali smo bolje kada je on izašao", iskren je Jose.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije