Jose Mourinho o obračunu Llorisa i Sona: Ja sam kriv, a ovo je razlog zašto!

Portugalac se oglasio

Jose Mourinho o obračunu Llorisa i Sona: Ja sam kriv, a ovo je razlog zašto!

M. Šljivak

Veliku pažnju engleskih medija privukao je večeras obračun Heung Min Sona i Huga Llorisa na meču Tottenham - Everton.

Duo iz Spursa umalo se fizički obračunao na poluvremenu utakmice. Saigrači su odvajali Llorisa od Koreanca i na kraju su se strasti nekako smirile.

Nakon meča Jose Mourinho je bio na 'ispitu' kod novinara i naravno, pitanje o obračunu svojih fudbalera nije mogao izbjeći.

Njegov odgovor je mnoge iznenadio...

"To je prekrasno. Vjerovatno je to posljedica naših sastanaka. Ako nekoga želite kriviti za to, to sam ja, jer sam ih žestoko kritikovao. To sam uradio jer, po mom mišljenju, nisu dovoljno kritikovali jedni druge", rekao je Mourinho i dodao je:

[twitter]https://twitter.com/MinutesFoot/status/1280235058511650816[/twitter]

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Tražio sam od njih da traže više jedni od drugih, da izvrše pritisak na timskih duh, da svi daju maksimum za svakoga, rekao je Mourinho.

Srećom po Josea Son i Lloris su odmah riješili nesuglasice i pozdrav je uslijedio već na početku drugog poluvremena.

Top Komentari

Shik
E pa sad ostaje da vidimo koji ce prije biti na putu za novi klub.Jer i jedan i drugi pokazuju pad svojih kvaliteta. Ili oba.Maurinho nedaje puno sanse za popravak.
4 1
E.Car
Ma žuti je zaslužio koju vaspitnu, Hugo slabo ti to rješavaš. Nema priče odmah po labrnji.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi