Tottenham odbio ponudu Juventusa za razmjenu igrača
Foto - EPA

Stara dama tražila Francuza

Tottenham odbio ponudu Juventusa za razmjenu igrača

M. Šljivak

Londonski Tottenham odbio je ponudu Juventusa za razmjenu igrača.

Stara dama je Spursima ponudila Aarona Ramseyja, a od engleskog tima su tražili Tanguyja Ndombelea, no Tottenham je ponudu odbio.

Ndombele je prošlog ljeta stigao iz Lyona u rekordnom transferu od 60 miliona eura. Međutim, nije se previše naigrao kod Josea Mourinha i dugo se već govori o njegovom odlasku.

Juventus je ozbiljan u namjeri da ga dovede. Ipak, ponuđeni Ramsey je bio previše za Spurse koji su prijedlog odbili zbog prevelike plate koju ovaj fudbaler ima u Torinu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ndombele je imao ponudu Juventusa i prošle godine, ali je tada odlučio da potpiše za Tottenham.

Ove sezone nastupio je ukupno 28 puta i ima učinak od dva gola i četiri asistencije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SaskoSaskovic
Ovi hoće smeća da se riješe i da hajruju na debilu
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti