Ibrahimović progovorio o situaciji kada ga je Mourinho ponizio pred cijelom ekipom
Iako su Mourinh i Ibrahimović odlično sarađivali, Šveđanin se ipak prisjetio situacije koju je teško zaboraviti

U vrijeme kada je dvojac bio u Interu

Ibrahimović progovorio o situaciji kada ga je Mourinho ponizio pred cijelom ekipom

S. Pašalić

Zlatan Ibrahimović i Jose Mourinho su imali jako dobar odnos u vrijeme kada su zajedno sarađivali.

Šveđanin je bio u Inter Milanu kada je Mourinho stigao u Italiju prije nego što se dvojac ponovo sreo u Manchester Unitedu 2016. godine.

Mourinho je ranije priznao da će Ibrahimović imati posebno mjesto u njegovom srcu, ali napadač se osvrnuo na jedan događaj iz svlačionice u kojem su glavni akteri bili Mourinho i Ibrahimović.

"Imao sam situaciju u Interu kada smo odigrali jako loše prvo poluvrijeme, a on me je pred cijelim timom kritikovao", rekao je Ibrahimović.

"Trebao sam dobiti nagradu za najboljeg igrača u Italiji, a on mi je rekao: 'Kad odeš na tu binu i dobiješ nagradu, trebao bi se stidjeti. Način na koji sada igraš, ne zaslužuješ to'", dodao je Ibrahimović.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ibrahimović je rekao da zna kako se nositi sa kritikama, dok se drugi često teško nose s tim.

"To što on kritikuje igrače nije ništa novo, sve se svodi na to kako to vi podnosite", zaključio je igrač LA Galaxyja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi