Gazzetta sve šokirala: Ronaldo se nakon godinu dana vraća u Italiju, ali ne u Juventus?

Nove špekulacije za Portugalca

Gazzetta sve šokirala: Ronaldo se nakon godinu dana vraća u Italiju, ali ne u Juventus?

E. Čaušević

Fudbalska javnost prethodnih dana uveliko špekuliše o tome da bi Cristiano Ronaldo nakon samo godinu dana mogao da napusti Manchester United.

Prethodnih dana su se pojavie špekulacije da Ronaldo ima namjeru da napusti United ovog ljeta jer nije zadovoljan situacijom na Old Traffordu.

Portugalac se povezuje s prelaskom u Chelsea, a čak se pisalo o tome da bi on mogao biti zamjena za Roberta Lewandowskog u Bayernu, ali su iz minhenskog kluba to ekspresno demantovali.

Međutim, već jutros smo dobili nove špekulacije kada je Ronaldo u pitanju, a ovaj put La Gazzetta dello Sport je sve iznenadila informacijama da bi Portugalac mogao čak da dođe u Romu.

Kako je Gazzetta objavila nije isključeno da se Ronaldo nakon samo godinu dana vrati u Italiju, ali ovaj put ne u redove Juventusa.

Navodno, Ronaldov agent Jorge Mendes je u kontaktu s čelnicima Rome i ponudio im je mogućnost da dovedu jednog od najboljih igrača svijeta u svoje redove. Jasno je da Jose Mourinho ne bi imao ništa protiv toga, ali je teško očekivati da će se to zaista desiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Roma bi sigurno morala dati Ronaldu ogromnu platu što im trenutno nije u interesu, a i svjesni su da je on na zalasku karijere i da bi njegov dolazak bio veliki rizik u ovom trenutku za Vučicu.

Također, jutros su engleski mediji objavili da Manchester United uopšte ne razmišlja o prodaji Ronalda i da je on u planovima Erika ten Haga koji je Portugalcu jasno dao do znanja da će biti prva zvijezda ekipe i u novoj sezoni.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Paulaxu
Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel роčеtnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku -->> Ja.cat/id379052
1 2
user1655232295
Juce uprava Utd rekla da nije na prodaju Ronaldo i da nece razmatrati nikakvu ponudu, a kod Vas dolazi u Italiju, da li znas novinaru da ima platu u Utd 25miliona, ko to moze platiti kod zabara?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi