Razočarani Mourinho: Dao sam mu sjajan poklon, ali kao što ste vidjeli nije bio sam
Foto - Instagram

Govorio o Reguilonu

Razočarani Mourinho: Dao sam mu sjajan poklon, ali kao što ste vidjeli nije bio sam

M. Šljivak

Jose Mourinho je za Božić imao poseban poklon za španskog fudbalera Sergija Reguilona.

Pečeno prase dočekalo je 24-godišnjeg beka Spursa u svlačionici, a Jose mu ga je poklonio jer je vjerovao da će 25. decembra biti sam.

Međutim, ispostavilo se kako je Reguilon sa saigračima Erikom Lamelom, Giovanijem Lo Celsom i West Hamovim Manuelom Lanzinijem, sudjelovao u zabavi i tako je prekršio zdravstveni protokol.

Jose je razočaran zbog toga.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Poklonio sam mu prase jer mi je rečeno da će Božić provesti sam. Kao što vidite, nije bio sam. Bio je to sjajan poklon", rekao je Mourinho.

Iz kluba su također izrazili razočarenje organizovanjem zabave, a Reguilona danas nije bilo u ekipi u duelu protiv Leedsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi