Mourinho će se hvatati za glavu: Mogao bi ostati bez Kanea, Sona i Llorisa
Foto - EPA

Ponude za velike zvijezde Spursa

Mourinho će se hvatati za glavu: Mogao bi ostati bez Kanea, Sona i Llorisa

M. Šljivak

Ekipa Tottenhama mogla bi narednog ljeta ostati bez najvećih zvijezda.

Harry Kane, Heung Min-Son i Hugo Lloris nalaze se na meti evropskih velikana i neće biti nikakvo iznenađenje ako neko od njih napusti Spurse.

Son je navodno želja Zinedinea Zidanea u Realu iz Madrida. Njegov odlazak bi bio veliki gubitak za Spurse, ali i odlazak čudesnog Harryja Kanea.

Engleski mediji objavili su jučer kako će Manchester City pokušati da dovede zvijedu Tottenhama u ljetnom prelaznom roku. Spremni su ga platiti 100 miliona eura i on bi trebao biti zamjena za Sergija Aguera.

Također, dugogodišnji golman londonskog kluba Hugo Lloris navodno planira otići. PSG je zainteresovan za njegove usluge i Spursi po pisanju engleskih medija već traže njegovu zamjenu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na radaru su za sada dva golmana. To su Sam Johnstone (WBA) i Dean Henderson (Man.Utd) i vrlo lako bi neko od njih mogao obući dres Spursa.

Jose Mourinho sigurno neće biti zadovoljan ako ostane bez velikih zvijezda, ali u ovom slučaju se on ne pita ništa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi