S ovom legendom niko ne može: Svi su oko njega skakali, a Mourinho je napravio samo jedan potez

Znao da je da još ništa nije gotovo

S ovom legendom niko ne može: Svi su oko njega skakali, a Mourinho je napravio samo jedan potez

E. Čaušević

Fudbaleri Rome večeras su u Tirani pobijedili Feyenoord (1:0) i uspjeli su osvojiti trofej Konferencijske lige.

Roma je uspjela da dođe do trofeja u posljednjoj utakmici sezone i slavi u finalu Konferencijske lige čime u Rimu na kraju mogu biti itekako zadovoljni kako je sezona završila.

Jose Mourinho je uspio u prvoj sezoni da donese Romi trofej i pored velikih problema s kojima se susretao.

Portugalac je još jednom pokazao kakav je stručnjak i da je i dalje jedan od najboljih trenera na svijetu jer je u pet finala evropskih takmičenja osvojio svih pet trofeja.

Jedna njegova fotografija s večerašnje utakmice je posebno oduševila. Ona je nastala kada je Roma uspjela zabiti pogodak za 1:0 u 32. minuti preko Zaniola.

Cijela rezervna klupa Rome skočila je od sreće nakon gola Zaniola, ali se Mourinho nije previše radovao jer je znao da ništa još nije gotovo, te je samo svojim pomoćnicima i igračima pokazivao rukama da smire strasti i ponavljao je "Calma, calma".

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

No, fotografija koju je jedan od fotografa uspio da uhvati je sigurno jedna od najboljih koje smo vidjeli ove sezone.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi