Dočekan kao kralj: Mourinho ostao u čudu kada je izašao pred navijače Rome u Trigoriji

Stigao u Rim

Dočekan kao kralj: Mourinho ostao u čudu kada je izašao pred navijače Rome u Trigoriji

Endin Čaušević

Portugalski stručnjak Jose Mourinho stigao je danas u Rim.

Mourinho će od nove sezone voditi ekipu Rome gdje ga sigurno očekuje veliki izazov. On u Romu stiže nakon što klub nije odlučio da produži ugovor s Paulom Fonsecom.

Očekivalo se da će Fonseca produžiti ugovor na još dvije sezone, ali nakon veoma lošeg završetka sezone čelnici kluba odlučili su da se povuku iz pregovora i poručili su Portugalcu da neće ostati.

Ubrzo nakon toga klub s Olimpica je objavio da će Mourinho biti novi trener ovog kluba, te da je pristao da potpiše ugovor s Romom.

Igrači Rome uskoro počinju pripreme za novu sezonu, a Mourinho je danas doputovao u Rim kako bi se što bolje pripremio za ono što slijedi.

Mourinho je danas sletio na aerodrom u Rimu gdje ga je dočekala velika grupa navijača Rome koji su itekeko uzbuđeni što će Posebni biti trener njihovog kluba od nove sezone.

Ni sam Mourinho nije očekivao takav doček, a kada je izašao u Trening centru u Trigoriji da pozdravi navijače ostao je u čudu nakon huka tifoza Rome koji su skandirali u glas "Ole, ole, ole Jose, Jose".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mourinho odavno nije dočekan u nekom klubu kao danas u Romi što mu je sigurno otvorilo oči na način šta se od njega očekuje u rimskom klubu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

WOLF20
Eh da znaju sta ih ceka
4 1
MaDaj
Covijek čista propast u zadnjih 5 klubova, ovi ga dočekuju kao da stiže Tito hahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti