Mourinho vozio autobus tokom slavlja u Rimu i umalo udario policajca na motoru

Posebni jedva zakočio

Mourinho vozio autobus tokom slavlja u Rimu i umalo udario policajca na motoru

E. Čaušević

Roma je prije nekoliko dana uspjela da osvoji Konferenciju ligu, a to je bio čak peti evropski trofej za Josea Mourinha.

Mourinho je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri osvoji čak pet evropskih trofeja, te je bio na tronu svih trenutnih UEFA-inih klupskih takmičenja što je zaista za svaku pohvalu.

Igrači Rome su znali kako da s navijačima proslave ovaj uspjeh, te su nakon povratka iz Tirane slavili s njima na ulicama Rima.

Oni su se ulicama Rima vozili u autobusu i maksimalno su se opustili, a to se posebno odnosi na Mourinha koji je u jednom trenutku odlučio da siđe s gornjeg dijela autobusa i ode do vozača.

Naime, Mourinho je zamolio vozača da mu prepusti volan i da on malo vozi autobus što je vozač odmah prihvatio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, to im se itekako moglo obiti o glavu jer je Mourinho umalo napravio incident. Kamere su snimile trenutak na kojem se vidi da je Mourinho jedva zakočio i umalo je udario policajca na motoru koji je bio ispred njega.

Portugalac je na svu sreću uspio da "pogodi" kočnicu i zakoči, te je i sam shvatio da vožnja autobusa nije lagana stvar i odmah je ustao i vozaču prepustio njegovo mjesto

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Fino alla Fine
Pa i poznat je po autobusu
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi