Mourinho fudbaleru Tottenhama poklonio pečeno prase: Znam da si sam za Božić, uživaj...
Foto - EPA

Reguilon otkriva

Mourinho fudbaleru Tottenhama poklonio pečeno prase: Znam da si sam za Božić, uživaj...

M. Šljivak

Jose Mourinho ne nosi uzalud nadimak Posebni.

Portugalski stručnjak je godinama unazad osvajao trofeje, a sada to pokušava sa Tottenhamom. Ipak, ono što ga izdvaja od drugih je odnos prema svojim fudbalerima.

U Londonu mu je jedan od omiljenih Sergio Reguilon. Pokušava Jose španskom fudbaleru pomoći da se što više prilagodi životu u Engleskoj.

Nedavno ga je počastio šunkom od 500 funti, a za Božić mu je poklonio pečeno prase.

"Mogao bih vam ispričati hiljadu anegdota o Mourinhu. Zadnja je bila na Božić. Znao je da sam sam kući, imali smo trening i nakon njega sam našao kutiju u ormariću. Otvorio sam je i vidio da je tu pečeno prase", priča Reguilon i dodao je:

"Rekao mi je: Znam da si sam za Božić tako da sad ne moraš ništa spremati, uživaj. To su detalji koje ljudi ne vide, ali za fudbalera su veoma bitni", rekao je Reguilon.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi