Jose Mourinho ne gleda slučajno tako često u sat

Tottenham kasno prima golove

Jose Mourinho ne gleda slučajno tako često u sat

E. Škorić

Jose Mourinho dobro je počeo svoju avanturu na klupi Tottenhama, mada je definitivno mogao i više od trenutne pozicije na tabeli.

Mourinhov Tottenham je bez pobjede na posljednja četiri meča i zbog toga je pao na peto mjesto na tabeli, što je frustrirajuće za Portugalca.

Sada su se na društvenim mrežama pojavile zanimljive statistike koje se vežu za rezultate Tottenhama u sezoni 2020/21. Naime, Spursi su izgubili čak devet bodova u zadnjih 10 minuta utakmice, pa se nekadašnji trener Porta, Intera, Chelseaja, Real Madrida i Manchester Uniteda može primijetiti kako svako malo gleda prema satu, kao da je uvjeren da će to "prokleto vrijeme" tek da dođe.

Da su se utakmice igrale do 80. minute, a Tottenham nije gubio bodove, tada bi Mourinhova ekipa definitivno bila na čelu Premier lige, pa će Portugalac u nastavku sezone morati da s igračima pronađe rješenje za taj problem i da se zaustavi primanje golova u završnicama utakmica.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Protiv Wolverhamptona jučer u 1:1 remiju na Molineuxu, Tottenham je vodi, ali je pet minuta prije kraja primio pogodak.

Top Komentari

user1602245913
Imao veoma dobru ekipu, a nema rezultata. Neko je bacio sihre na ovaj Totenhem
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi