7

Komentari (7)

denimen9
Nema veze Mou, Roma je ionako buranija teška. Opet ces ti meni u Real, calma calma
f0restinho
Nedo bog da dodje u Real, zastario ko trener da valja.
AmarSahin
Eh moj ti plačko, bio si možda dobar trener prije 10 godina, sada si nula. Svaki meč svi drugi su krivi samo ti nisi.
Mujci
Ha ha ha FUFLJO. NULA od trenera
Mehinaldo
Opet isto proziva igrace imenom i misli da ce mu ti isti igraci gonuti na terenu za njega sutra pa nece debilu napravis razor u svakoj ekipi koju si vodio svadjas igrace okreces ih protiv sebe i to traje par mjeseci i letisjer si retardiran ne znas da izvuces najbolje od svakig igraca da ga postavis na pravu poziciju gdje ces najvise dobiti od svakog igrati formaciju koja najvise odgovara tipu igraca koje imas e to pravvi dobar trener a ne kao ti dovedes abrahama pa se pisas kasnije po njemu nije opravdao ocekivanja tek deseto kolo debilu sad nema samopuzdanja niko ti si jedn retrdirani nafurani debil umisljeni kojem na zalost dosta stvari bog dao
Sanska_Prangija
Nikad trener bio
miki30
Jbg sad pretjerujete. I ja ga nesimpatišem i lik je arogantan katastrofa ali reći da nikad nije bio trener može samo neznalica. Ono što je on uradio sa Portom i Interom jedan Guardiola nebi nikad. Zato mu treba odati priznanje, koliko god tip bio antipatičan.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.