Čudan zvuk zbunio Mourinha, kada mu je novinar otkrio šta je u pitanju, Portugalac se počeo smijati

Šou na presici Tottenhama

Čudan zvuk zbunio Mourinha, kada mu je novinar otkrio šta je u pitanju, Portugalac se počeo smijati

E. Škorić

Zanimljivo je bilo na press konferenciji Tottenhama prede sutrašnju utakmicu protiv Liverpoola.

Derbi kola igrat će se ustra navečer od 21 sat na Anfieldu i Mourinhovi Spursi probat će da zaustave aktuelene prvake u borbi za prvo mjesto na tabeli.

Dan uoči utakmice po uobičajenom protokolu organizovana je press konferencija na stadionu Tottenhama, a zbog pandemije koronavirusa novinari su s Portugalcem razgovarali putem aplikacije Zoom.

U jednom trenutku Jose je čuo neobičan zvuk, a onda mu je novinar s druge strane saopštio da mu je uključena veš mašina koja proizvodi neobičan zvuk. Jose se na kraju samo nasmijao...

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi