Jose Mourinho više ne odgovara: Ako vam kažem naći ću se u nevolji, to ne želim...

Posebni šuti

Jose Mourinho više ne odgovara: Ako vam kažem naći ću se u nevolji, to ne želim...

M. Šljivak

Menadžer Tottenhama Jose Mourinho nije želio previše govoriti o kazni koju je danas dobio njegov fudbaler Eric Dier.

Zbog pokušaja obračuna s navijačem na tribinama tokom utakmice FA Kupa protiv Norwicha iz marta ove godine, Dier je kažnjen sa četiri utakmice zabrane igranja, te novčanom kaznom od 40.000 funti.

Jose Mourinho tako na standardnog defanzivca neće moći da računa u četiri od pet preostalih utakmica, ali portugalski stručnjak nije želio previše da priča o kazni.

"Ne želim ništa reći. Bolje je tako. Neću odgovoriti na to pitanje, jer ako odgovorim, naći ću se u nevolji, a to ne želim. Tako da, nemam komentar na sve to", istakao je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Posebni će se s Tottenhamom do kraja sezone boriti za plasman u Evropsku ligu, jer je mjesto koje vodi u Ligu prvaka nedostižno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi