Lloris objasnio zbog čega se umalo potukao sa Sonom

Sukob koji je obilježio sinoćnji meč

Lloris objasnio zbog čega se umalo potukao sa Sonom

E. Čaušević

Fudbaleri Tottenhama sinoć su na svom terenu pobijedili Everton s minimalnih 1:0 u okviru 33. kola engleskog Premiershipa.

Međutim, ovaj meč obilježili su Hugo Lloris i Son Heung-min koji su se umalo fizički sukobili na kraju prvog poluvremena. Francuski golman je krenuo prema svom saigraču da ga kritikuje i odgurnuo ga je, ali ni Son nije ostao dužan.

Na njihovu sreću ostali igrači Tottenhama su bili blizu da zaustave njihov sukob, te su ih poslali u svlačionicu. Nakon meča oglasio se i Lloris koji je pokušao objasniti šta se dešavalo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"To ostaje u svlačionici. Ono što se desilo između mene i Sonnyja je nešto što se dešava ponekad u fudbalu. Tu nema nikakvog problema. Pokušao sam mu reći šta pogrešno radi i to je to. Vidjeli ste na kraju da je sve bilo u redu", rekao je Lloris.

Francuski golman na kraju je još dodao da se naljutio jer Son nije vršio presing na zadnju liniju Evertona kako su se dogovorili, te da je to bio glavni razlog njihovog sukoba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi