Jose o napadačima: Pogledajte njihove, a šta ja imam? Dvojicu u bolnici i nijednog u ekipi
Foto - EPA

Posebni nakon poraza od Chelseaja

Jose o napadačima: Pogledajte njihove, a šta ja imam? Dvojicu u bolnici i nijednog u ekipi

M. Šljivak

Tottenham je danas poražen od Chelseaja s 2:1 na Stamford Bridgeu.

Nisu Spursi ponovo mogli previše bez pravog napadača, a Jose Mourinho je nakon utakmice imao izuzetan nastup na press konferenciji.

Posebni je pohvalio igru svog tima, ali ponovo je govorio o problemu koje ima s napadačima.

"Ne žalim se na nastup mojih igrača. Rezultat je mogao biti i drugačiji. Tako nam je, kako nam je. Imamo još tri duga mjeseca do krjaa i momci će naučiti još mnogo i igrat će do krajnje granice izdržljivosti", rekao je Mourinho i zatim je krenuo priču o napadačima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Pogledajte Chelsea. Igrali su s napadačem koji je osvojio Svjetsko prvenstvo. Drugi napadač reprezentacije Engleske im je bio na klupi, a drugi napadač Belgije je na tribinama. Mi smo igrači bez napadača na terenu, nismo ih imali ni na klupi, a dvojica su nam u bolnici", poručio je Jose.

Chelsea je ovom pobjedom učvrstio četvro mjesto koje vodi u Ligu prvaka i ispred Tottenhama imaju četiri boda prednosti.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Imao si i najbolje napadace svijeta pa si parkirao autobus. nije do igraca do tebe je
5 0
Dino69
Niko nije kriv sto ste Llorentra za dzaba pustili a doveli NIKOG u zamjenu tako vam i treba
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi