Sin nesretno nastradalog Reyesa glavna tema u Španiji

Odlično igra za omladince Real Madrida

Sin nesretno nastradalog Reyesa glavna tema u Španiji

Endin Čaušević

Prije skoro dvije godine fudbalski svijet uzdrmala je informacija da je poginuo Jose Antonio Reyes.

Bivši španski fudbaler poginuo je u saobraćajnoj nesreći kada je izgubio kontrolu nad svojim automobilom na autoputu u blizini gradića Utrera gdje je živio sa svojom porodicom.

Njegova smrt je uzdrmala fudbalski svijet, a nekoliko mjeseci kasnije u centru pažnje našao se njegov sin Jose Reyes Lopez.

Naime, tada je Real Madrid odlučio da potpiše ugovor s njegovim sinom i dovede ga u svoju akademiju, te su mu dali stipendiju sve dok je član kraljevskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je u Real stigao prije skoro dvije godine i oduševio je sve svojim igrama. Ovaj 13-godišnjak je najveći potencijal akademije Real Madrida i ono što radi na terenu je zaista fantastično.

Španski mediji za njega kažu da je nevjerovatan potencijal i potpuno posvećen fudbalu. Iako ima tek 13 godina mnogi očekuju da bi već za nekoliko godina čak mogao da debituje za prvi tim ukoliko nastavi ovako da se razvija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti