Joselu i Dani Carvajal su više od saigrača, a sve zahvaljujući blizankama Melanie i Daphne

Druže se već godinama, a sada će igrati u istom klubu

Joselu i Dani Carvajal su više od saigrača, a sve zahvaljujući blizankama Melanie i Daphne

Endin Čaušević

Real Madrid potvrdio je jutros da je iskusni napadač Joselu novi član kraljevskog kluba u koji je stigao na posudbu iz Espanyola. No, u centru pažnje je zanimljiva priča koju imaju Joselu i Dani Carvajal koji su pored reprezentacije sada saigrači i u klubu, a također i van terena se često druže i to zbog sestri blizanki Melanie i Daphne Canizares.

Joselu iza sebe ima nevjerovatnu sezonu u Espanyolu, a iako je ovaj klub ispao u niži rang jasno je da je iskusni 33-godišnjak bio jedini koji je vrijedan pažnje u ekipi iz Barcelone.

Završio je sezonu sa 16 golova u La Ligi i bio je odmah iza Roberta Lewandowskog i Karima Benzema na listi strijelaca. Iako je skoro na zalasku karijere ostvario je transfer koji do prije nekoliko sedmica niko nije mogao očekivati.

Real Madrid je potvrdio da je Joselu stigao na posudbu na godinu dana koja će ih koštati 500.000 eura. Ovaj 33-godišnjak trebao bi biti zamjena za Benzemu i jasno je kakav pritisak ga očekuje u kraljevskom klubu.

No, u centru pažnje nakon što je ozvaničen njegov dolazak u Real Madrid našla se priča o nevjerovatnom odnosu koji Joselu ima sa Danijem Carvajalom.

Oglasi

Oni su već neko vrijeme saigrači u reprezentaciji i sada će to biti u klubu, no Joselu i Carvajal se već odavno dobro poznaju i konstantno druže.

Naime, za sve su "zaslužne" sestre Melanie i Daphne koje su uspjele zavesti Joselua, odnosno Carvajala.

Joselu je oženio Melanie Canizares 2016. godine i oni imaju zajedno sinove Lea i Lucasa, a zanimljivo da je njena sestra blizanka Daphne upravo u braku s Carvajalom.

Daphne i Carvajal su nekoliko godina bili u vezi, a istu su krunisali brakom prošlog ljeta. Oni se dosta često druže iako su Joselu i Melanie živjeli u Barceloni prethodnih godina, dok su Dani i Daphne u Madridu.

Image

Sada će njihovo druženje biti i češće s obzirom da će Joselu i Carvajal igrati u istom klubu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Melanie i Daphne su sinoć bile u Rotterdamu gdje su pratile finale Lige nacija između Španije i Hrvatske, a na kraju su imali itekako razloga za slavlje jer je Crvena furija nakon penala uspjela da osvoji ovo takmičenje.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi