17

Komentari (17)

Shaba
Dobar igrač. Liga će bit interesantna. Samo da nema siljenja pa ko koga...
antikomunist
Kad glupi nesposobni Velež sjedi i ništa ne radi.Hebali ih djuturumi Halilović i Blagojević. I on i Santos se NUDILI Veležu ima mjesec dana. Bravo Željo, zavali nama hajvanima 5 komada, neće te li im oči otvoriti napokon. I to da nam zavale 3 Amoah i 2 Santos. Da nesposobne iz Veležove uprave dogovu pameti! Kukaju za krilima, a protiv Posušja i one pogane evrovozijske ekipe sa Malte su srljali kroz sredinu ili dugim loptama jer nemamo KRILA.
Arnel925
Sto jače Sarajevo i Željezničar to zanimljivija liga. Ipak ova dva kluba imaju najviše navijača u državi i sigurno najviše vatreni navijača. Ostali klubovi imaju ali ih je malo. Igrao je momak dobro u Prijedoru. Toga se sjećam.
Adohordas
Dobar igrac cudi me na godinu samo,znaci ovaj za 2-god sigurno u Sarajevu ili Zrinjskom,u Rudaru je on bio extra a mlad je moze puno napredovati
Bronson94
Jeste sigurni da ima 20god
zijuziju
2002 god koliko ce imat god ?
Lenox
Evooooo gaaaaa!!! Sad napadaju titulu! HAHAHAHAHAHAHAHAH
Ajax11
Ćimi ih placaju da mi je znati?!
SarajFK
Sasvim pristojno pojacanje. Cestitam komsije.
NorthSide
Valja igrat za havu
Ajax11
Dzaba sve , Sarajevo se ove godine šeta ligom
NebitanTotalno
pa i prosle ste godine se trebali prosetat ligom,zakljucujuci po komentarima na pocetku sezone,citirajuci neke"bh dinamo","sampioni" itd...a znamo gdje ste zavrsili!! prvo skoci pa reci hop
pjanke.sa
Jesi vala nebitan totalno.
user1647010875
Idemoooo. Hajmo jos Eldin Diglisic da dođe!
Lafac
Par dana i to će biti gotovo
user1647010875
tako je tebraaa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.