20

Komentari (20)

Belajsuz1989
Kako se ne bune kad im Katar zabrani znaju da seici sa Bliskog Istoka drze maltene sve jace klubove.Svako ima pravo na svoje misljenje ali takodje kad dodjes u drugu drzavu neces se pridrzavati zakona iz svoje drzave...
Sanska_Prangija
Lakse se danas prodati ako si prosjecan fudbaler i kazes da si gay.
celikze
Ja brizonje.Valjda ides igrati fudbal za svoju zemlju ili ides pakas promovisati.Kazu nisu bolesni pa ovo je zivi dokaz da su bolesni.
BHPatrola
Kao zensko, ma ni zensko nije tako strasljivo, ovih pedrcici su pricu za sebe, misli neko ce ga pozeliti
Thierry.Henry
Pa.niko ti nista nije zabranio *****cino..dodji igraj ,nemoj se isticati..nista ti nije uskraceno..budi za sebe sta jesi,i mirno sve..dodji da igras Fudbal da predstavljas zemlju a ne da predstavljas svoju homoseksualnost..idioti glupi,bolesni..OK..***** Si..boli sviju k..budi za sebe..Ali ne..***** Si .treba doci SA zastavom SA nezz cime da se pokaze da je on *****..da zna svijet..fuj gadi Mi se
@Thierry.Henry - Eto dobio si dva minusa ili dva crvena od dva derpera jer ne slazu se s tobom. Derperi se infiltrirali svuda pa i na sportsportba.
Thierry.Henry
Ma imas ovdje bolesni ljudi Dosta..****s minuse,ja Sam Samo rekao svoje misljenje ... Niko njima nije rekao ne smijes doci..dodji igraj ,navijaj a to sta Si drzi za sebe..sasvim uredu i normalno..Ali kakvi..Oni su *****i i Mora znati svak da Jesu,to je bolesnom svijetu normalno postalo..Al de brate sta ces..mozes se Samo nervirati i nista drugo..
Geneve
Jest’ naporan ovaj buljas, stalno nešto laprda, ko da će ikad zaigrati za Australiju, amater.
SeoRusilac
Jesu dosadni sa gay vijestima. Budi gay koga boli briga
Sars33
Da se ja pitam, pustio bi ga 5 minuta da igra radi reda i onda bi ga zivog zapalio
rabodimis
I sta bi bilo dalje ? Zao ti sto imas normalan zivot i slobodu ? Sebi je homic a ne tebi.. Na kraju krajeva sto ima vise homica to ima I vise slobodnih zena.. ;) Polako sa tim paljenjem ako Boga znas..
Sars33
@gofnogofnotackaba znaci podrzavas lgbt populaciju? Ok
Sars33
@gofnogofnotackaba Da Bog da ti djeca bili gejevi, kad tako tanko razmisljas
Kugla
Zasto mrtve ako mislimo da nam bude bolje moramo iskorjeniti *****e oni samo truju covjecanstvo
Sars33
@Kugla potpuno se slazem bruda, volim tvoje razmisljanje za razliku od nekih, ovakvi kao sto je ovaj gej, takvi ce nam djecu natjerat da razmisljaju kojekakve stvari... moje dijete ne treba da zna o tome, sta takvo dijete treba da pomislja kako bi on mogao biti gej osoba kako ovo kako ono. Ma to sve na lomacu treba i gotova prica, a ovi tupsoni sto govore da imaju oni pravo pa veci su oni *****i nego iko na svijetu
Geneve
Buljasu zašto si ti bolji od njega ako mu psuješ.
@rabodimis - Nazalost i te slobodne liepe zene bivaju pokupljene od lezbejki.
@rabodimis - Nazalost i te slobodne liepe zene bivaju pokupljene od lezbejki.
rabodimis
@Nogometas Ne znam brate sta da ti kazem.. Volim da razmisljam na taj nacin. :) Svakako vise cijenim pe*ere nego inkvizitore.. Ovi bar ne kolju i ne pale ljude zato sto im se ne svidja kako drugi zive svoj zivot.. Bas me interesuje hocel ovaj @Sars33 dijete drzat u podrumu da nikad ne sazna da pe*eri postoje.. Hajd da se on bar ku*ci sa nekom logikom.. Al nigdje veze.. Zapali pe*era dobije 40 godina zatvora i postane pe*er.. Zivot je cudo.. Kad slozi povratnu za glavu se uhvatis.. XD Zato u se i u svoje kljuse.. nije stari narod lud bio.. ;)
lega
**** ti osnovna prava izadji na mejdan da vidiš prava *****u
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.