Bomba u najavi: PSG dovodi zvijezdu od 75 miliona, zbog svega će ispaštati najbolji klub svijeta!
Joshua Kimmich želja je PSG-a ove zime.

Kimmich na meti PSG-a

Bomba u najavi: PSG dovodi zvijezdu od 75 miliona, zbog svega će ispaštati najbolji klub svijeta!

E. Ganibegović

Januarski prijelazni rok je uveliko u toku. Zimi nekih spektakularnih transfera rijetko bude, no sada bi se mogao desiti izuzetak jer PSG se ne šali.

PSG je na sjajan način otvorio 2024. godinu. Pobjedom protiv Toulousea ovaj tim osvojio je trofej Superkupa Francuske. 

Želi francuski prvak nastaviti u dobrom ritmu i van terena, odnosno na tržištu transfera. Bacili su oko na zvijezdu od 75 miliona eura.

Joshua Kimmich želja PSG-a

Kako prenose inostrani mediji, velika želja PSG-a ove zime je Joshua Kimmich. Njega PSG želi nakon što je Bayern otvorio pregovore za Mukielea. 

Kimmich ne krije činjenicu da bi volio da se oproba u nekoj drugoj ligi. U to u PSG-u polažu nade i vide šansu za dovođenje ove zvijezde.

Oglasi

Bayern za njegove usluge traži 60 miliona eura ove zime. Taj iznos mogao bi da bude prepreka u realizovanju posla. 

Joshua Kimmich je za Bayern odigrao 367 mečeva, tokom kojih je upisao 41 gol i 100 asistencija.

Manchester City ostaje bez pojačanja

Najbolji tim svijeta u ovom momentu, Manchester City, tako bi mogao da izvisi. Naravno, ako Kimmich ode u Pariz.

Ovaj fudbaler želja je Građana. Pep Guardiola ga je trenirao u Bayernu i navodno ni jedan ni drugi ne bi imali ništa protiv obnove saradnje.

U ovom trenutku Bayern za njegove usluge traži svotu od 60 miliona eura. Manchester City je spreman dati samo pola tog iznosa.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Trenutno, Bayern ne pristaje na takav dogovor. Stoga, postoji velika mogućnost da se transfer zapravo desi na ljeto, a na to ide i tim s Etihada.

Po okončanju ove sezone, Kimmich će ući u posljednjih 12 mjeseci ugovora. Čelnici Manchester Cityja nadaju se da će tada moći mnogo jeftinije dovesti pomenutog fudbalera.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi