Josip Bender će dobiti priliku da se dokaže

Novo lice na pripremama Željezničara

15

Komentari (15)

Decembarski
Dolazi i Celikovic iz Rijeke,stoper a moze i kao zadnji vezni.
AnijakManjo
Joj kad vidim da gazija i bistrik, jos komentarisu. Pa ja nego sta ce drugo, svoj zivot nemaju. Pa se sebi, ne mogu posvetiti sekunde. Sreca pa imaju, raznoraznih foruma i portala. Umrli bi od dosade!
user1571956549
Ovaj Gazija sa Istoka ga brnja nama sa Juga ahahahaha
GAZIJASAISTOKA_
Samo da se razumijemo, RAHMANOVIC JE otisao u TURSKU SUPER LIGU(najjaci rang u Turskoj)..dok je HAJDAREVIC otisao u TURSKU PRVU LIGU(nesto kao nasa Federalna)..
Plavamamba21
Asam85
Probaj ponovo hahaha!!
WOLF20
Taman umjesto Fejzica
SonPen1946
Idu u međugorje, ne bi li im se slucajno titula ukazala ??
bistrik87
joj oni golmana doveli, ebeno hahah
Fareus1921
Pa Amare nam krilo treba a ne golman...
Brazuka
Amawe ovo ko nema kluba da u zelju djaba. Jel to footbal
Len
Nije nego prodaje najboljeg igraca u Tursku ligu da se bori za opstanak...
Ende
330 000 € za igraca koji je jos 3 mjeseca pod ugovorom bio ... i ti nekoga fol prozivaš zbog toga ?! Nije ni cudo sto ste tu gdje ste ...
Len
Pa taj isti igrac je mogao za mnogo vise para i u mnogo bolju ligu. Nebitno ciji sam ja navijac lik se mogao i trebao prodati za mnogo vise para. To je nasa realnost, nazalost. A mi smo tu gdje jesmo i veliki smo. Nije nam Borac titulu dao.
Ende
Koji Bender ? ... što ti ga je uz gelender
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.