Zbog scene sa Poljuda zaklecala koljena svima u Dinamu: Nešto ovako nisu sanjali ni u noćnim morama!

Hajduk je poslao znakovitu poruku

Zbog scene sa Poljuda zaklecala koljena svima u Dinamu: Nešto ovako nisu sanjali ni u noćnim morama!

Admin Čaušević

Pred početak utakmice Hajduk - Rijeka viđena je scena koja se čekala već danima. Splićani su naravno oduševljenji, a njihovi najveći rivali i više nego zabrinuti. 

I dok je najavljivanje Ivana Perišića bilo očekivano, ono što je iznenadilo sve pa i same Hajdukovce je činjenica da se na stadionu pojavio i Josip Brekalo.

Do prije nekoliko dana Brekalo je već viđen u Dinamu, navodno je već i razgovarao sa Sergejom Jakirovićem da će ovog vikenda igrati protiv Istre u Puli i niko ga nije mogao zamisliti u dresu Hajduka.

Međutim, desilo se neočekivano. Povremeni Vatreni je na kraju završio u redovima Dinamovog najvećeg rivala. 

Da stvar bude još bolnija za sve u Dinamu Brekala je 30.000 navijača na Poljudu dočekalo na fanstatičan način.

Oglasi

Prvo je na teren izašao Ivan Perišić koji je dočekan uz gromoglasne aplauze i ovacije, a zatim i Brekalo.

Nakon što je danas predstavljen dalmatinskoj publici 25-godišnji krilni fudbaler će u ponedjeljak biti i zvanično predstavljen kada će i "sedma sila" imati priliku da mu postavi pitanje.

Brekalo nije skidao osmijeh s lica na Poljudu/ Foto: Bozidar Vukicevic/Cropix

Ono što na neki način iznenađuje je sigurno topla dobrodošlica za Brekala pošto je imao "modru" prošlost, međutim to se uopšte nije ni osjetilo.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Bivšeg člana Modrih pristalice splitskih Bijelih su primile na fenomenalan način te su gromoglasno izgovorili njegovo prezime.

Nema sumnje da je Hajduk s ovim predstavljanjem poslao jasnu poruku svima u Zagrebu, dok sa druge strane možda i prvi put u posljednjih 15 godina Modri osjećaju bojazan od svog najvećeg rivala.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Convict
Naprijed bili.
2 0
PoliziaMerda1981
@Frane Vrane prijatelju moj jesi li na poljudu
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi