Dinamo danas predstavio veliko pojačanje

Drmić potpisao

Dinamo danas predstavio veliko pojačanje

E. Škorić

Dosadašnji napadač Rijeke Josip Drmić (29) od danas je novi igrač zagrebačkog Dinama.

S 21 golom Drmić je bio drugi strijelac HNL-a. On je od 2019. godine nosio dres engleskog Norwicha, a u Rijeku je stigao na posudbu u februaru 2021. godine. Za ekipu iz Rijeke odigrao je ukupno 55 utakmica, uz 32 postignuta pogotka i 5 asistencija.

"Iznimno sam sretan i ponosan na ovaj trenutak. Dinamo je hrvatski prvak, najbolji hrvatski klub, kontinuirano osvaja trofeje u domaćim natjecanjima i nastupa redovito u europskim natjecanjima. Ove sezone prvenstvo je bilo iznimno napeto, podignuta je kvaliteta igrača i momčadi, završnica je bila jako zanimljiva i pomalo neizvjesna, ali Dinamo je ipak na kraju zasluženo proslavio naslov i potvrdio koji je najbolji klub u Hrvatskoj. Osobno ću dati sve od sebe da zahvalim klubu na dobivenom povjerenju svojim igrama na terenu i golovima. Vjerujem da će Dinamo u novoj sezoni nastaviti s dobrim rezultatima kroz utakmicu Superkupa, zatim prvenstvo i Kup te kroz kvalifikacije za Ligu prvaka. Ciljevi kluba su jako visoki, ali visoka je i kvaliteta igrača, stožera i cijele momčadi. Uz podršku navijača Dinama kao što je bila posebno ove sezone, siguran sam da uspjeh neće izostati", rekao je Drmić nakon potpisivanja ugovora

"Sad mi je najvažnije da se sa svima dobro upoznam. Inače, uvijek sam volio igrati protiv Dinama, jer sam znao da se radi o velikom klubu, koji u svom rosteru ima iznimno kvalitetne igrače. Dinamo se natjecao na visokoj razini u europskim okršajima, a sad postajem dio toga i jako se radujem zbog toga. Želim da sve što prije starta", poručio je.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Drmić je nastupao za Zuruch, Borussiju Moenchengladbach, Baye Leverkusen, Nurnberg, HSV... Od 2012. je reprezentativac Švicarske za koju je dao 10 golova na 35 mečeva.



Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Game over
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi