Navijač bacio čašu piva na Gvardiola, a njegova reakcija oduševila fudbalski svijet

Nije htio praviti dramu oko toga

Navijač bacio čašu piva na Gvardiola, a njegova reakcija oduševila fudbalski svijet

E. Čaušević

Leipzig je sinoć u gostima deklasirao Club Brugge sa 5:0 u meču grupne faze Lige prvaka.

Njemački klub nema šansi da se domogne nokaut faze Lige prvaka, ali se upravo s belgijskim klubom bore za treće mjesto u grupi koje na proljeće vodi u Evropsku ligu.

Leipzig se osvetio Club Bruggeu za poraz u prvom okršaju, te su ih sinoć deklasirali na stadionu Jan Breydel sa 5:0.

Njemački klub je sve riješio već u prvom poluvremenu nakon kojeg su vodili sa čak 4:0. No, detalj koji je obilježio sinoćnju utakmicu desio se tokom proslave jednog od golova Leipziga.

Naime, tokom proslave jedan od navijača domaćeg kluba je čašom piva gađao igrače Leipziga, a čaša je išla prema hrvatskom defanzivcu Jošku Gvardiolu.

No, Gvardiol je uspio da vidi šta se dešava i odlično se snašao jer je on odlučio da udari čašu i potom se naruga navijačima Club Bruggea, a njegova reakcija oduševila je fudbalsku javnost.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Mnogi su poručili da Gvardiol nije htio da pravi nikakvu dramu oko čaše piva što je realno mogao jer da je to iskoristio na takav način sudija bi sigurno mogao prekinuti meč, ali hrvatski defanzivac je na kraju odlučio da se ponaša kao da se ništa nije desilo.

Top Komentari

Alen23
najbolji defanzivni igrac trenutno na balkanu sto se tice stopera i beka momak sa 19 godina ima stav ima pregled igre ima sve ko dosad nije imao niti jedan igrac a tek mu je 19 godina svijetla buducnost mozda u Man Utd
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi