Joško Gvardiol pokazao kakva zvijer je postao, fanovi oduševljeni, a onda je "uletio" Jack Grealish

Komentar veznjaka Manchester Cityja nasmijao mnoge

Joško Gvardiol pokazao kakva zvijer je postao, fanovi oduševljeni, a onda je "uletio" Jack Grealish

E. Čaušević

Reprezentacija Hrvatske večeras igra u Kairu prijateljski meč protiv Egipta, a u centru pažnje pred ovu utakmicu našao se Joško Gvardiol. Defanzivac Vatrenih jučer je objavio fotografiju iz teretane, a njegov saigrač iz Manchester Cityja, Jack Grealish, nasmijao je mnoge svojim komentarom.

Hrvatska je prošle sedmice otputovala u Egipat gdje nastupa na turniru, te je pobjedom protiv Tunisa nakon penala u prvom susretu uspjela da izbori finale gdje će večeras igrati protiv domaćina Egipta.

Vatreni nisu previše oduševili u meču protiv Tunisa, ali će večeras imati priliku za popravni, te se od izabranika Zlatka Dalića očekuje mnogo bolja predstava.

Ovaj turnir je prijateljskog karaktera i služi kao priprema za Evropsko prvenstvo, no sigurno je da će Hrvati dati maksimum da dođu do pobjede i novog trofeja koji bi mogao krasiti vitrine naših susjeda.

Pred ovaj meč u centru pažnje našao se Joško Gvardiol koji je jučer na Instagramu objavio fotografiju iz teretane i izazvao je veliku pažnju i oduševljenje svojih fanova.

Oglasi

Gvardiol je pokazao da vrijedno trenira, a njegovi fanovi oduševljeni su činjenicom da fizički sve više napreduje. No, čovjek koji je ukrao pažnju je njegov saigrač iz kluba Jack Grealish koji nije mogao da se suzdrži, te je ostavio komentar.

Grealish je poznat po tome što voli da se šali, te je zadužen za dobru atmosferu u svlačionici, a to je pokazao i komentar kojeg je ostavio na jučerašnjoj objavi Gvardiola.

Naravno, u centru pažnje bili su Gvardiolovi bicepsi i tricepsi, a Grealish je poručio: "Vau, tako si jak Joško".

   Komentar Jacka Grealisha na fotografiju iz teretane koju je objavio jučer Joško Gvardiol

Komentar reprezentativca Engleske je izbio u prvi plan, te je dobio oko 2.500 lajkova za kratko vrijeme, a fanovi su mu poručili u odgovorima da ih je uspio nasmijati.

Oglasi

Pored Grealisha u komentarima se, između ostalih, oglasio i poznati hrvatski kickboxer Antonio Plazibat koji se također odlučio našaliti, ali i pohvaliti Gvardiola za sjajnu transformaciju.

"Poznati hrvatski bilder u slobodno vrijeme bavi se nogometom", napisao je Plazibat.

Inače, večerašnja utakmica između Egipta i Hrvatske igra se na Misr stadionu u Kairu s počekom u 21 sat.

Pored meča protiv Egipta selekcija Hrvatske će u junu pred početak Evropskog prvenstva odigrati još dvije pripremne utakmice, a protivnici će im biti Sjeverna Makedonija i Portugal.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi