Novi problem za Rođene: Iskusni veznjak morao na operaciju

Povreda Ahilove tetive

Novi problem za Rođene: Iskusni veznjak morao na operaciju

E. Čaušević

Iskusni vezni fudbaler Jovan Blagojević morao je na operaciju Ahilove tetive i sigurno je da ga očekuje nešto duža pauza.

Blagojević je odlučio da iskoristi reprezentativnu pauzu kako bi otišao na operaciju Ahilove tetive, te veznjaka mostarskog Veleža sigurno očekuje duža pauza.

Iz Veleža su potvrdili danas da je operacija iskusnog veznjaka prošla u najboljem redu, te da već počinje s procesom oporavka od povrede.

Blagojević je povredu Ahilove tetive zadobio prethodnog vikenda na meču Veleža i Slobode.

Iskusni veznjak je nakon jednog duela pred kraj prvog poluvremena osjetio bol i nije mogao nastaviti utakmicu zbog čega je ostao u svlačionici nakon prvog dijela utakmice.

"Operacija je protekla u najboljem redu i bez ikakvih poteškoća, a naš Blagi se dobro osjeća. Sada slijedi oporavak, a mi mu želimo da se što prije vrati na teren i sa ekipom nastavi stvarati odlične rezultate", saopštili su iz Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 35-godišnji veznjak u Velež je stigao prošlog ljeta iz Radnika iz Bijeljine, te je potpisao ugovor do kraja ove sezone.

Blagojević je u dosadašnjem dijelu sezone u dresu Rođenih odigrao 19 mečeva u svim takmičenjima i upisao je jednu asistenciju.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Antikomunjara
Taman dok se oporavi,bicepred penziju.Kakav Blagojevic,cuj na 19 utakmica imao JEDNU asistenciju,nijedan go nije dao odkako je doso u Velez.Prestar je on...
2 2
Zaccheroni
Brz oporavak i hajmo malo nasu omladinu gurat u vatru...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi