Jovanović ima poruku za Srbina koji je izabrao Kosovo
EPA

Nekadašnji reprezentativac Srbije

Jovanović ima poruku za Srbina koji je izabrao Kosovo

U srbijanskoj javnosti ne stišavaju se reakcije nakon odluke mladog fudbalera Ilije Ivića da igra za Kosovo.

Ivić ima 17 godina i trenutno igra u Albaniji za tamošnji Flamurtari, a kako je rođen u Prištini, dobio je poziv da igra za juniorsku reprezentaciju Kosova.

Strahujući od reakcija poziv je mladi Ivić najprije odbio, ali shvativši da mu je za karijeru važno biti reprezentativac, pokajao se u međuvremenu i promijenio odluku. Izazvalo je to velike reakcije, u toj mjeri da su navodno njegovim roditeljima na mjestima na kojima su radili - uručeni otkazi. 

Iznenađen Ivićevom odlukom da igra za Srbiju je i nekadašnji reprezentativac 'Orlova' Milan Jovanović. Najprije se prisjetio svojih početaka u nacionalnom timu.

"Da je bilo potrebno, čekao bih na poziv moje zemlje i do 33. godine. Dokle god postoji mogućnost da zaigram, ja bih čekao Srbiju", rekao je Jovanović, pa se osvrnuo na mladog fudbalera:

"Pravdati svoj postupak u 17. godini da prihvatanjem poziva iz Prištine činiš ustupak svojoj karijeri jednostavno ne pije vodu. Bez obzira na potrebu jednog igrača da se igranjem za reprezentaciju dodatno afirmiše, postoje neke crvene linije preko kojih čovjek ne treba da prelazi", poručio je Jovanović koji je svojevremeno igrao i za Liverpool.

Top Komentari

BaboBih
Stvarno nekad čovjek pomisli da su ovi srbi sa izjavama neki senilan narod i padaju često u neku amneziju.. sve što oni rade je ok, kad neko drugi to isto radi nevalja.. kad ih pitas kako to?? Bace se u laž..laž i još više laž... kao to oni nikad nisu nit bi ikad uradili..
9 0
Edin Merlin
Ljajić,Sulejmani ? To je ok ???????
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi