Jovanović se priključio Olimpiku, dolazi i novi stoper?

Na Otoci se pojačavaju

Jovanović se priključio Olimpiku, dolazi i novi stoper?

S. Mlaćo

Uoči polaska na pripreme u Mostaru, trener FK Olimpik Faruk Kulović istakao je da su njegovom timu neophodna pojačanja na poziciji golmana i stopera. 

Vukovi se Otoke se u Hercegovini vrijedno spremaju, a čini se bi uskoro mogli riješiti probleme na golmanskoj poziciji. Naime, timu se priključio mladi golman Aleksandar Jovanović koji će boraviti na probnom radu, a iz Olimpika su za SportSport.ba  potvrdili da su u finalnim pregovorima i sa jednim igračem koji bi bio bio riješenje za stopersku poziciju.

Kako je već poznato, Olimpik je ostao i bez Filipa Arežine, koji je pojačao klub prije par dana, ali zbog nastupa za dva kluba u ovoj takmičarskoj godini, neće nastupiti u drugom dijelu sezone. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nogometaši i stručni štab posljednjeplasiranog tima Premijer lige naše zemlje uskoro se vraćaju u Sarajevo, a zatim će otputovati na završni dio priprema u Makarskoj. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi