Jovanović se vraća u Zvezdu?

Beograđani žele pojačati odbranu

Jovanović se vraća u Zvezdu?

Šampion Srbije nastoji da u svoje redove vrati 20-godišnjeg štopera Vukašina Jovanovića.

Crvena zvezda odlučna je da pojača zadnju liniju pred okršaje za plasman u Ligu Evrope, a shodno tome pred sebe je postavila zadatak da u najskorije vrijeme dovede igrača Zenita, koji u zadnje vrijeme nije u planovima kod trenera Mircea Lucescua.

Prema pisanju beogradskih medija, Jovanović bi u Beograd mogao doći na pozajmicu i tu bi se zadržao do početka naredne godine.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Zvezdi ne preostaje puno vremena za cijeli poduhvat. Ukoliko žele da Jovanovića registruju za Evropu, crveno-bijeli moraju posao završiti najkasnije do ponoći. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije