Jovetić: Ne bojimo se Juvetusa

U Interu vjeruju u Scudetto

Jovetić: Ne bojimo se Juvetusa

Endin Čaušević

Fudbaler Intera Stevan Jovetić izjavio je da vjeruje da njegova ekipa može osvojiti titulu prvaka italijanske Serije A.

Inter je trenutno prvi na tabeli Serije A, te u zadnje vrijeme igraju sve bolje. U subotu su kao gosti savladali Udinese (0:4), a jedan gol postigao je i Jovetić.

"Još uvijek je rano za te priče, ali lagao bih kada bih rekao da ne vjerujem u titulu. Juve je ponovo u pobjedničkom ritmu. Ne bojimo se Juventusa niti bilo koje druge ekipe u Seriji A", rekao je Jovetić.

Jovetić je protiv Udinesea prekinuo golgeterski post koji je trajao skoro četiri mjeseca, a italijanski mediji navode da su on i Icardi trenutno najopasniji napadački tandem u Italiji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ekipa Intera u narednom kolu na domaćem terenu dočekuje Lazio.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.