Jovetić: Odbio sam Manchester City

Mladi napadač priznao

Jovetić: Odbio sam Manchester City

Napadač Fiorentine, Stevan Jovetić otkrio je da je odbio ponudu ekipe Manchester Cityja ovog ljeta.

Mladi Crnogorac je bio na meti Roberta Mancinija tokom čitavog ljeta, a prema nekim navodima, strane su blizu dogovora oko transfera u Junu naredne godine.

 

"Zaustavio sam te pregovore. Kada je Manchester City poslao ponudu, ja sam već odlučio da ostanem u Forentini", rekao je Jovetić te je dodao:

 

"Da li sam sretan što sam ovdje? Apsolutno i nemam se na šta požaliti. Cilj je vratiti se u evropska takmičenja i ne odlazim odavde dok se klub ne bude nalazio tamo gdje i zaslužuje".

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Mladog napadača navodno traži i Juventus.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.