4

Komentari (4)

NKZ1922
E cuj za cime on zali.. Ne samo da se nisi osjecao spremno za Real, nego i nisi bio spreman. Ako ti je uspjeh samo da potpises za Real, pa da mozes pricati kako si nekad na prijateljskim tekmama nosao dres Reala..
Emir
Znas li ti uopste sta znaci i na prijateljskim tekmama nositi dres Reala?
Syr
NKZ1922
@Emir Nismo se razumili. Ne osporavam znacaj. Ali ako ces potpisati za Real samo da bi bio jos jedan promasaj koji je upisao mozda 45 minuta ozbiljnog fudbala, zasto bi onda potpisao? Svi ce te pamtiti kao promasaj, ali eto, moci ces se hvaliti prijateljima i rodbini kako si nekad obukao dres Reala na par minuta. Zato kazem 'eto za cime zali'. Za igraca svojih mogucnosti, imao je poprilicno dobru karijeru.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.