Jovetić silno žali za 2009. godinom: Da barem mogu vratiti vrijeme unazad...
Foto - EPA

Imao sjajnu ponudu, ali ju je odbio

Jovetić silno žali za 2009. godinom: Da barem mogu vratiti vrijeme unazad...

Midhat Šljivak

Karijera Stevana Jovetića obilježena je čestim povredama zbog kojih nikada nije pokazao sav svoj raskošan talenat.


Igrao je crnogorski fudbaler za velikane evropskog fudbala, ali nikada nije napravio bljesak kojeg su svi očekivali.

Nakon odličnog perioda u Fiorentini 2013. godine je odlučio da napusti Viole. Imao je ponude Juventusa i Manchester Cityja, ali je odlučio da ode u Englesku.

"Nisam želio da odem u Juventus i izdam navijače Viola. Otišao sam u Manchester City", rekao je Jovetić, ali otkriva za kojim klubom najviše žali.

"Najveću sam grešku napravio 2009. godine. Imao sam ponudu Real Madrida, ali osjećao sam se nespremnim za takav klub. Da barem mogu vratiti vrijeme unazad", žali Jovetić.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Posle skromne epizode u Cityju otišao je u Inter, zatim je igrao u Sevilli, a od 2017. godine je član Monaca.

Ipak, česte povrede mu nisu dozvolile da pokaže šta zna, pa bez dileme možemo reći da je Jovetić najbolje dane karijere imao u Fiorentini.

Top Komentari

NKZ1922
E cuj za cime on zali.. Ne samo da se nisi osjecao spremno za Real, nego i nisi bio spreman. Ako ti je uspjeh samo da potpises za Real, pa da mozes pricati kako si nekad na prijateljskim tekmama nosao dres Reala..
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi