Jovetić za važnu pobjedu Intera
Foto: EPA

Serie A, 35. kolo:

Jovetić za važnu pobjedu Intera

Midhat Šljivak

Fudbaleri Intera pobijedili su večeras Udinese s 3:1, te su tako ostali u trci za Ligu prvaka s ekipom Rome.

Junak pobjede Nerazzurra je crnogorski napadač Stevan Jovetić, koji je večeras postigao dva pogotka za tim s Giuseppe Meazze.

Nije dobro počelo po domaće. Gosti su nakon devet minuta igre preko Thereaua poveli s 1:0, a prednost su držali sve do 36. minute kada Jovetić pogađa za izjednačenje rezultata na 1:1.

Nastavak donosi samo jedan gol i to u mreži gostiju iz Udina. Igrala se 75. minuta kada mrežu gostiju pogađa ponovo Stevan Jovetić za 2:1.

Konačnih 3:1 postavio je Eder u šestoj minuti nadoknade.

Serie A, 35. kolo:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter - Udinese 3:1 (Jovetić 36', 75', Eder 90+6'/ Thereau 9')



Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi