"Jović će biti najoštrije sankcionisan, Jedinstvu čestitamo na pobjedi"

Oglasili se iz Čapljine

"Jović će biti najoštrije sankcionisan, Jedinstvu čestitamo na pobjedi"

S. Mlaćo

Jedinstvo je u subotu u Čapljini savladalo domaću Čapljinu sa minimalnih 1:0, te ostavilo domaći tim bez bodova nakon dva odigrana kola.

Ovaj meč imao je i svoje treće poluvrijeme obzirom da je Niko Jović, član domaćeg tima navodno tokom meča vrijeđao jednog igrača NK Jedinstvo na vjerskoj osnovi.

Jović je kasnije istakao da je samo odgovorio na uvrede jednog gostujućeg igrača, a tim povodom oglasili su iz Čapljine.

"Godinama postojanja, kroz klub je prošlo mnogo igrača, čije ime, nacionalnost, boja kose nije bila bitna, nego igra, rezultat i zajedništvo, što potvrđuje i sastav današnje momčadi u kome su zastupljene sve nacionalnosti.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Stoga se kao sportski klub ograđujemo od izjave igrača Jovića bez obzira na eventualne provokacije sa druge strane, te se ispričavamo svima koji su ovim činom povrijeđeni, najoštrije osuđujemo ovakvo ponašanje pojedinaca, a prema našem igraču Joviću biti će određene najoštrije sankcije", stoji u saopćenju HNK Čapljina.

Iz redova domaćih su Jedinstvu čestitali na pobjedi.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RD187
Svaka cast rukovodstvu Capljine. Medjutim ako je istina da je igrac Jedinstva provocirao Jovica, onda i ovi iz Jedinstva trebaju slijediti primjer kolega iz Capljine
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi