Velika pobjeda Jedinstva u Čapljini, u Bihaću se sada okreću Veležu

Prva liga FBiH

Velika pobjeda Jedinstva u Čapljini, u Bihaću se sada okreću Veležu

Edmir Škorić

U meču drugog kola Prve lige FBiH Jedinstvo je, s minimalnih 1:0, savladalo domaću ekipu Čapljine.

Čapljina je u uvodna dva kola bila domaćin, ali nije osvojila nijedan bod. Nakon poraza od Veleža, Čapljinci su poraženi i danas od Jedinstva.

Gol odluke za goste iz Bihaća postigao je Radosavljević eurogolom u prvom dijelu.

U nastavku domaći su pokušavali da izvrše pritisak na gol Jedinstva, no nisu uspijevali da zatresu mrežu gostujuće ekipe, koja se pametnom igrom uspjela na kraju odbraniti.

Ovo je za tim Vlade Jagodića i nova pobjeda, a u trećem kolu Bišćane čeka duel sa Veležom u derbiju kola. Čapljinu s druge strane čeka gostovanje u Tešnju.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Čapljina - Jedinstvo 0:1 (Radosavljević)

HNK Čapljina: Trifković, Jović, Vranjić, Pervan, Zubac, Mustafić, Tipurić, Cvitković, Hrvanović, Jazvin, Rodin.

NK Jedinstvo: Petrovski, Antić, Hodžić E., Nuspahić, Samardžić, Tahirović, Galin, Halavać, Hodžić I., Radosavljević, Zečević.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi