"Jović i Ninković će biti uhapšeni ukoliko izađu"

Predsjednik Srbije je bio jasan

"Jović i Ninković će biti uhapšeni ukoliko izađu"

Samir Mlaćo

U Srbiji već danima zbog pandemije koronavirusa vlada haotično stanje.

Uveden je i policijski sat, a mnogo bure izazvao je napadač Reala Luka Jović koji se i pored velikih mjera predostrožnosti pojavio u Beogradu i odlučio prošetati ulicama srbijanske prijestolnice.

Njegov otac je istakao da on samo ode do prodavnice, te da mediji očigledno vode kampanju protiv njegovog sina.

"Ne znam da li mediji ovde kampanju protiv mog sina. Garantujem vam da on nije prekršio pravila. Ne izlazi iz svog doma osim kada mora otići do supermarketa da kupi hranu", rekao je Milan Jović i dodao.

"Od kćerke sam čuo šta novine pišu o Luki. U stalnom smo kontaktu i on sigurno meni ne laže. Luka je dobar i obrazovan momak i zna o kakvoj situaciji se radi. Ova slika koju mediji stvaraju o njemu je užasna, kao da je ubio nekoga. Dobio je dozvolu kluba da se vrati u Srbiju i nije uradio ništa pogrešno. Takve laži mogu naštetiti njegovoj karijeri jer su već došle do Španije. Sada Real Madridu moramo dokazati da su to samo laži".

Sinoć se na ovu temu oglasio se i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Dotakao se i Nikole Ninkovića, još jednog srbijanskog nogomtaša koji je došao iz inostranstva.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ovi mladići su koji milioneri a misle da mogu sve, ne možete sve, hvala, ali nama su život najstarijih ali i svih drugih preči od miliona i svega drugog. I biće svi strogo kažnjeni, ko ne poštuje zakon. Najlakše je kažnjavati, siguran sam da ta dvojica dječaka koji se spominju se kaju, podnijete su prijave, a nadam se da ćemo moći to da izbjegnemo, obojica su u izolaciji i budu li pokušali da izađu, biće uhapšeni. U suštini su dobri momci, razumijem ih i ne treba da se iživljavamo na njima, imamo mnoge koji bi trebalo da budu odgovorniji, a nisu otišli u izolaciju", kazao je Vučić.

Istakao je da privilegovanih nema, te da je zakon isti za milionere i obične ljude.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

makelele
Gospodine Joviću, vas sin je obican debil i buzdovan koji kao napaljeni pastuh leti za beogradskim kamenjarkama, tzv. splavarke. Luka Jovic je nogometna verzija Damira Dzumhura.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi