Jović: Isto nas vjerovatno čeka u srijedu!

Junak pobjede Širokobriježana

Jović: Isto nas vjerovatno čeka u srijedu!

S. Mlaćo

Široki Brijeg se u nedjelju namučio protiv Mladosti, ali ipak došao do tri boda.

Tonić Jović je postigao dva pogotka i srušio neugodne goste koji su i prvi poveli.

"U najavi utakmice rekao sam kako FK Mladost Doboj - Kakanj može biti jako neugodna momčad ako pristup ne bude pravi. Međutim, na kraju smo uspjeli pobijediti upravo kvalitetnom pristupu utakmici. Nismo se opuštali, nismo klonuli nakon primljenog pogotka, nego smo se izdignuli i zasluženo pobijedili. Imali smo dosta prilika da pobjeda bude i uvjerljivija. Na sreću, kako to inače biva u nogometu, nije nas stigla kazna za promašaje. Ova nam je pobjeda dobro došla zbog samopouzdanja pred utakmicu u Kupu BiH na gostovanju kod NK GOŠK Gabela, posebice kada se u obzir uzme koliko je teren bio težak za igru, a isto nas vjerojatno čeka i u Gabeli", kazao je Jović.

Širokobriježani će sutra put Gabele, a za vikend ih očekuje duel sa Krupom na Pecari.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trenutno se nalaze na šestom mjestu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi