Oglasio se otac Luke Jovića: Ako ja progovorim, mnogi će završiti u zatvoru
Foto - EPA

Oglasio se otac Luke Jovića: Ako ja progovorim, mnogi će završiti u zatvoru

A. Beganović

Mnogo prašine u Srbiji je podigla infromacija da bi napadač Reala Luka Jović zbog nepoštivanja karantina tokom pandemije korona virusa mogao završiti u zatovoru.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu danas je objavilo saopštenje povodom postupka koji se vodi protiv fudbalera Reala.

Iz saopštenja se vidi da je predloženo je da Prvi osnovni sud u Beogradu Jovća proglasi krivim zbog izvršenja krivičnog djela Nepostupanja po zdravstvenim propisima i da mu izreknu kaznu zatvora u trajanju od šest mjeseci.

Fudbaler Reala i reprezentativac Srbije nije se oglašavao po ovom pitanju, no zato jeste njegov otac.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Neću davati izjave, jer ako progovorim, mnogi će se naći tamo gdje bi željeli vidjeti Luku, u zatvoru, izjavio je Milan Jović.

Top Komentari

realno_govoreci
Ovo je dokaz o kakvim se ljudima radi.Znači nije bitno Jel moj sin kriv i postuje li zakone ,bitno je da on zna jos njih koji nisu postovali i tako opravdava svog sina.Ovo je odraz danasnje svijesti ljudi,niko da krene od sebe i da postane samokritican bez obzira na druge.Zato imamo i korupciju i lopovluk i ostalo jer se svijet utopio u sivilo koje se stvorilo.
14 1
Karlosicroberto
Ebo vas i on i otac njegov
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi