Jović: Koristio sam isti bazen kao zaraženi igrač

Srbijanski napadač otkrio

Jović: Koristio sam isti bazen kao zaraženi igrač

Prava panika zavladala je ovih dana širom Evrope zbog koronavirusa. 

Jedan od pogođenih sportskih kolektiva je i Real Madrid. U košarkaškoj sekciji ovog tima pozitivan na pomenuti virus je Trey Thompkins, pa su svo fudbaleri i košarkaši koji nastupaju za Real Madrid poslani u karantin.

Jedan od njih je i Srbijanac Luka Jović koji za B92 kaže kako je koristio isti bazen kao zaraženi Thompkins, ali da se osjeća dobro.

"Pošto sam povrijeđen i ne treniram posljednja dva-tri dana, koristio sam iste bazene za oporavak kao igrač pozitivan na koronu. Ali nemam nikakve simptome, osjećam se jako dobro. Čekamo odluku kluba", kazao je Jović.

Inače, svi fudbaleri i košarkaši Madriđana tek trebaju biti testirani i tada ćemo saznati da li se ova zaraza prenijela još na nekoga.

Srbijanac otkriva i šta su njemu i saigračima rekli ljudi iz kluba.

"Jutros smo otišli na trening, ali su iz uprave došli i rekli da nemamo trening niti bilo šta naredne dvije sedmice. Svi moraju da budu u kućama i ne smiju napuštati Madrid".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Od drugih sportski zvijezda virusom su za sada zaraženi Rudy Gobert i Daniele Rugani.

Kada već govorimo o Joviću i Realu, treba dodati da je Španski savez donio odluku kojom se La Liga prekida do daljnjeg. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti