Wolverhampton blizu dovođenja svjetski poznatog imena za 80 miliona eura!

Prenose inostrani mediji

Wolverhampton blizu dovođenja svjetski poznatog imena za 80 miliona eura!

Engleski premijerligaš Wolverhampton blizu je dovođenja fudbalera od 80 miliona eura, prenose tamošnji mediji. 

Radi se o Jamesu Rodriguezu koji je član Real Madrida, ali u posljednje vrijeme pao je u drugi plan kod trenera Zinedina Zidana.

Kolumbijac se povezivao sa brojnim ekipama u prethodna dva prelazna roka, ali ostao je u Madridu i pogriješio jer ne igra gotovo nikada. Njegov menadžer je Jorge Mendes, Portugalac koji je u Wolverhampton doveo mnogo fudbalera u posljednje dvije ili tri godine, a James bi mogao biti šlag na tortu. Upravo Mendes je glavna uzdanica Vukova.

Ova ekipa igra fantastičnu sezonu i trenutno se nalazi na 6. poziciji u Premiershipu sa samo pet bodova manje od mjesta koje vodi u Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Real za Jamesa traži 80 miliona eura, a Wolvesi su to navodno spremni platiti.

28-godišnji vezni fudbaler se u Real vratio prošlog ljeta s posudbe iz Bayerna, ali je upisao tek 13 utakmica u svim takmičenjima, postigao jedan gol i dodao dvije asistencije. U karijeri je igrao još za Monaco i Porto od evropskih ekipa.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fareus1921
Idemo Wolvsi jakoooo!
1 0
m1987
Bolje receno 30miliona, pogresno ste procitali informaciju s stranih portala
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi