Jović: Odigrati pametno i osvojiti tri boda

Čelik na važnom ispitu

Jović: Odigrati pametno i osvojiti tri boda

S. Mlaćo

Čelik će na zimsku pauzu nakon gostovanja u Doboju kod Kaknja.

Zeničani se nadaju prijeko potrebnim bodovima i da u dobrom raspoloženju odu na zimsku pauzu.

Odlaskom Slaviše Božičića, Čelik se sa klupe predvoditi Igor Jović.

"Pripreme teku dobro, igrači su zdravi i dobro su trenirali. Moja filozofija je da se uvijek ide na tri boda. Nadam se da ćemo polusezonu zaključiti pobjedom i obezbijediti mir u pauzi koja nas očekuje", kazao je Jović.

"Situacija je takva da imamo par lakših povreda i vidjet ćemo nakon treninga kako će to izgledati. Jamak ima kartone, svi ostali su manje više zdravi".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost je u problemima pred ovaj meč, posebno se to odnosi na zadnju liniju.

"Mladost je dobra ekipa, gledao sam ih i uživo sa Borcem. Imaju dobre pojedince, odigrat ćemo pametno i nadam se osvojiti tri boda", dodao je Jović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PRAVIGAZIJA
Kako ovaj prica, i kako zvuce igraci u pozadini, covjek bi rekao da se bore za EVROPU u najmanju ruku, a u stvarnosti zadnju stanarinu i hranu dobili jos u prosloj sezoni..
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi