Jović: Želim biti starter i osvojiti duplu krunu

Fudbaler Zrinjskog

Jović: Želim biti starter i osvojiti duplu krunu

M. Maksimović

Zrinjski je na pauzu otišao pobjedom nad Vitezom na gostujućem terenu, a junak utakmice bio je jedini strijelac Toni Jović. 

On je priliku i ovog puta dobio s klupe za rezervne igrače, oduživši se time na najbolji način šefu Vinku Marinoviću.

“Bilo je teško, posebno na onakvom terenu. Teren u Vitezu najteži je na kojemu sam dosad igrao. Imao je i Vitez svoje prilike, a mi smo bili raspoloženiji i više koncentrisani, pa smo na kraju i zadovoljniji. Na odmor idemo u miru, a ja sam sretan što sam upravo ja postigao pogodak“, izjavio je Jović za SportSport.ba.

Jović je priliku u dresu Zrinjskog dobio tek na nedavnoj utakmici protiv Veleža u Kupu, kada je s ukupno tri pogotka skrenuo pažnju na sebe.

“Moje ambicije su da na proljeće budem starter. Imao sam tešku povredu i do Veleža nisam bio u planovima trenera. Slijedi pauza u kojoj se želim maksimalno spremiti i u drugom dijelu sezone doživjeti novi bljesak“, najavljuje Jović.

Ambicije Zrinjskog su do kraja sezone jasne.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Želimo osvojiti titulu i napasti duplu krunu. Imamo širok kadar u po mom mišljenju najbolji tim u BiH. Bila je tu i mala kriza na kraju, ali je to već za nama“, rekao je na kraju Jović.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi