Golman Salzburga

Jović: Željo ima potencijal i sjajne navijače

Edmir Škorić

Mladi bh. reprezentativac Valentino Jović igrao je za Salzburg večeras protiv Željezničara.

Ovaj sjajni golman Salzburga zadovoljan je zbog prolaza u drugi krug Omladinske Lige prvaka, ali ima samo riječi hvale za ekipu s Grbavice.

"Počeli smo loše, bili smo dekoncentrisani. Prelagalno smo ušli u utakmicu. Nismo se nekako najbolje snašli na početku", rekao je Jović, koji se, kako kaže, čuo s nekim igračima prije utakmice.

"Pisao sam s Mujagićem prije utakmice, pričali smo o tome".

Kako da ocijeniš ekipu Želje?

"Željo ima potencijala, vidi se da su tehnički i taktički školovani, a i imaju sjajne navijače", rekao je Jović.

Salzburg će sada igrati protiv Bešiktaša. "Cilj je da igramo dobro protiv svakoga i mislim da možemo daleko dogurati u ovom takmičenju", istakao je na kraju.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.